Parkeerdak op nieuwbouw van machinefabrikant Kiremko

3 augustus 2016

Kiremko B.V. is een Nederlandse fabrikant van machines bestemd voor de aardappelverwerkende industrie. Kiremko ontwerpt, produceert en installeert hiervoor complete proceslijnen, fabrieksupgrades en/of individuele machines. De huidige vestiging van Kiremko in Montfoort was al jarenlang te krap en daarom besloot men nieuw te gaan bouwen op bedrijventerrein Kop IJsselveld.

Deze nieuwbouw bestaat uit een kantoorpand van circa 3.500 vierkante meter en een bedrijfshal van zo'n 6.160 vierkante meter met daarboven een parkeerdak met plaats voor 112 auto’s. Projectmanagement- en ingenieursbureau Promad staat in voor het ontwerp en het projectmanagement. Van Hoorn & van der Kley is de aannemer met Oranjedak als dakdekker. Voor het parkeerdak heeft Promad, net als bij de nieuwbouw van slachterij Westfort, wederom Zoontjens voorgeschreven.

Zoontjens gaat het parkeerdak van ruim 2900 vierkante meter aanleggen met haar Pardak®110 systeem inclusief stootbanden. Naar verwachting starten we hier na de bouwvakantie mee. De oplevering van het nieuwe pand staat gepland voor eind 2016.