systemen

Galerij- en balkonophoging

Met onze galerij- en balkonophoogsystemen worden galerijen en entrees van de galerijwoning op gelijke hoogte gebracht en zijn woningen beter en veiliger begaanbaar.

Opplussen

De vergrijzing neemt toe. In 2040 is meer dan 50% van de bevolking 65+. En deze ouderen blijven langer thuis wonen. Dat betekent dat bestaande woningen aangepast moeten worden. Deze maatschappelijke ontwikkeling maakt de galerijwoning bij uitstek geschikt voor het galerij- en balkonophoogsysteem van Zoontjens. Het zorgt voor een veilige en drempelloze entree van je woning.

Toepassing

Met name woningcomplexen ‘op leeftijd’ laten ongemakkelijke en onveilige hoogteverschillen zien tussen de galerij en de toegang tot de woning. Woningcorporaties met veel woningen voor ouderen, maar ook voor mensen met een beperking, hebben baat bij de ophoogsystemen van Zoontjens. Maar het is ook zeer geschikt voor renovatie van galerijen of balkons óf om gebouwen een nieuwe uitstraling te geven.

Product

Voor galerij- en balkonophoging biedt Zoontjens met Dreen®Ceramicaplus de oplossing. Hiermee brengen we, met keramische tegels , galerijen en balkons eenvoudig op hoogte. De tegels zijn lichtgewicht en dat maakt ze zeer geschikt voor het ophogen of renoveren van galerijen. Het onderliggende systeem zorgt voor de gewenste ophoging en voorkomt dat de tegels gaan schuiven.

Projecten met galerij- en balkonophoging

Kilometers galerijen opgeplust

“Van 2007 tot vandaag de dag hebben we hiermee al vele kilometers galerijen opgehoogd.”

Gaston vertelt over onze ervaring met galerijophoging

Meer weten
over galerij- en balkonophoging?

Neem contact op Gaston van der Heijden
g.vanderheijden@zoontjens.nl
+31 6 51 23 97 03