Nieuws

IKC De Droomgaard heeft haar eigen dakterras

18 januari 2024

Aan de rand van het Droopark in Duiven bouwde Rots Bouw het IKC De Droomgaard. Het bouwbedrijf werkte voor dit project voor het eerst met producten van Zoontjens en deelde hun ervaring met ons.

“Voor zowel het dakterras als voor het platte dak bij de technisch ruimtes hebben we Dreen®Nxt van Zoontjens toegepast. Via de bouwmaterialenhandel kochten we de producten in om deze vervolgens zelf te installeren. De instructievideo hielp ons bij het beantwoorden van de vragen die we hadden: Wat is er precies geleverd? Waar zijn de verschillende onderdelen voor bedoeld? En hoe passen we dit goed toe? Vervolgens ging de uitvoering best snel. Alleen bleek dat we voor het uitvullen op de naden van de dakbedekking op dat moment niet de juiste opvulelementen hadden. Voor de volgende keer zijn we voorbereid. We weten nu precies welke materialen nodig zijn!”

Het IKC is intussen opgeleverd! We hopen dat de kinderen én de leerkrachten straks met het mooie weer volop genieten van hun buitenruimte op hoogte.

Veilig, multifunctioneel en flexibel

Het dak inrichten bij scholen is een vaak voorkomende toepassing.

Lees meer over dakterrassen bij scholen

Meer nieuws lezen?