CRH

Zoontjens is onderdeel van CRH. CRH is een toonaangevende groep van leveranciers van praktisch alle soorten bouwmaterialen.

Wereldspeler

De onderneming is wereldwijd actief en heeft ongeveer 87.000 medewerkers, verdeeld over circa 3.800 locaties in 31 landen. Elf Nederlandse bedrijven maken deel uit van CRH in Nederland. Met een beurswaarde van ongeveer € 27 miljard (april 2017) is CRH de grootste onderneming in bouwmaterialen in Noord-Amerika en de op één na grootste ter wereld. De groep is marktleider in verschillende sectoren in Europa en heeft strategische posities in de opkomende economieën in Azië en Zuid-Amerika.

Oog voor de omgeving

CRH streeft ernaar om de bebouwde omgeving te verbeteren met superieure materialen en producten voor de bouw en het onderhoud van infrastructuur, woningen en commerciële projecten. Het basisprincipe van CRH is ‘dat er nooit een goede zakelijke reden is om iets verkeerds te doen’. Zo steunt CRH onder meer alle inspanningen ter bestrijding van misbruik van mensenrechten volledig.

Duurzaamheid

Net als voor Zoontjens, is ook voor ons moederbedrijf CRH duurzaamheid een belangrijke pijler. Onze manier van werken kan een positieve impact hebben op de wereld om ons heen en zo kunnen we een rol spelen bij een duurzaam gebouwde omgeving. Door aan onze duurzaamheidsambities en -prestaties te werken, maken we ons bedrijf niet alleen toekomstbestendig maar helpen we ook wereldwijd vooruitgang te boeken. Jaarlijks publiceert CRH een duurzaamheidsrapport waarin gepubliceerd wordt hoe CRH als totaal hier hard aan werkt.

Heb je hierover vragen?

Neem contact op Paul Heerkens
p.heerkens@zoontjens.nl
+31 6 51 99 18 22