Zoontjens

The most underused asset is just above our heads – make a substantial difference to the quality of everyday life!

Higher grounds


Als de wereld toch eens twee keer zo groot was. Wat ons betreft, kan dat. Die wereld, twee keer zo groot. Op een zekere hoogte, welteverstaan. Want in onze ogen ligt er boven ons – soms slechts een paar meter hoger dan je je nu bevindt – een veelal onbenutte wereld.

Een wereld die wij met onze systemen perfect invullen. Een leeg canvas aan platte daken, met een sky-high potentie. Onontgonnen gebied. Denk maar eens aan de mogelijkheden. Wij doen dat elke dag. Elke dag bevinden we ons op higher grounds. Want de kansen die daar liggen, die zijn eindeloos. Kansen die er om schreeuwen om benut te worden.

De mogelijk­heden zijn eindeloos

Door die onbenutte wereld boven ons in te vullen, dragen we bij aan de verduurzaming van gebouwen. Kunnen we inspelen op klimaatverandering. Werken we aan de verbetering van ons leefklimaat. Denk eens aan extra leefruimte, ontmoetingsplekken of parkeerplaatsen. Ruimte voor meer groen, om de biodiversiteit te vergroten, het overstromingsrisico te verminderen of om duurzame energie op te wekken. En dat allemaal pal boven ons hoofd. We geloven oprecht in higher grounds.

Missie

Gebruik het platte dak!

Visie

Alles wat op de grond kan, moet ook op dat prachtige onontgonnen gebied boven ons kunnen. We moeten wel als we onze fijne leefomgeving willen bewaken. Daarom dragen we ons hart hoog. En geloven in higher grounds.

full service pakket

We ontwikkelen zelf nieuwe producten en systemen en kopen bijzondere materialen in. De betrokkenheid in de ontwerpfase van een project is van belang om in te  kunnen spelen op specifieke wensen. Kleurmonsters, designs, patronen of accessoires worden gemaakt om uiteindelijk een uniek dak te kunnen maken. We bieden een full service pakket en treden op als aannemer bij specialistische dakprojecten in binnen- en buitenland. We zorgen voor levering, installatie, onderhoud en garantie op de systemen. De opdrachtgever heeft geen omkijken naar de uitvoering van het werk. Elk project plannen en begeleiden we nauwkeurig en zetten optimaal de expertise in die we hebben opgebouwd.

Zoontjens is een CRH company, een Ierse beursgenoteerde onderneming, wereldwijd actief in de productie van en handel in bouwproducten.

Neem contact op Paul Heerkens
p.heerkens@zoontjens.nl
+31 6 51 99 18 22