Nieuws

Gezamenlijk dakplein op Bad Zandvoort

16 februari 2024

In Zandvoort wordt, naast de markante en herkenbare watertoren, project Bad Zandvoort gebouwd: 4 appartementsgebouwen met gemeenschappelijk dakplein. Zoontjens levert en installeert het daktegelsysteem voor dit plein.

De 4 appartementsgebouwen, ontwikkeld door 3 architectenbureaus, zijn allemaal met elkaar verbonden door het gezamenlijke parkeergedeelte en daarbovenop een gezamenlijk dakplein. De woonblokken krijgen een gevarieerd aanbod aan appartementen, van sociale huur tot koop, en voldoen aan de modernste wooneisen van deze tijd.

Het gezamenlijke dakplein telt maar liefst 1100 vierkante meter en wordt straks aangekleed met bankjes en plantenvakken. Om het dakplein aan te leggen is Zoontjens ingeschakeld. Met de vraag van uit Vink Bouw om het dak aan te leggen met daktegels in het formaat 50×50 en de kleuren grijs en antraciet, zijn we uitgekomen bij Dreen®Nxt urban grey en pepper.

Dit project is momenteel in uitvoering. Sterker nog, al 700 van de 1100 vierkante meter is aangelegd. Als straks de zomer is aangebroken, kunnen de nieuwe bewoners hier optimaal genieten!

Bron impressies: AG Architecten

Wat is Dreen®Nxt?

Dreen®Nxt is hét dakbestratingssysteem voor elk plat dak. Hoe werkt dit systeem?

Bekijk de video

Meer nieuws lezen?