Werken bij Zoontjens

Al eens gedacht aan een carrière binnen ons bedrijf?

Werken op higher grounds?

Bij Zoontjens werk je letterlijk en figuurlijk op niveau. Al jarenlang zijn wij dé specialist op platte, beloopbare daken. Of het nou gaat om een ​​daktuin- of terras, een parkeerdak, een galerij of valbeveiliging: je kunt het zo gek niet bedenken of we realiseren het.

Dakgekken

Vanuit Tilburg bedienen wij de Nederlandse en buitenlandse markt. Dit doen we met een team van enthousiaste en bekwame mensen. In onze platte organisatie mixen we onze vakkennis met een open cultuur, innovatiekracht, oplossingsgerichtheid en natuurlijk de Brabantse gezelligheid.

Vacatures

Wie wil er nou niet op ‘hoog niveau’ werken?

Mariëlle Paijmans
Commerciële Binnendienst back-office

Onderdeel van grote wereldwijde organisatie

Wij zijn onderdeel van CRH plc  en maken deel uit van één van de grootste spelers op de markt van bouwmaterialen. We zijn onderdeel van een heel groot geheel. We kunnen daar altijd op terugvallen. Op de kennis, het netwerk, de zekerheid, de logistiek. Heel fijn, zo’n solide basis.

Erkend leerbedrijf

Scholieren die een opleiding volgen kunnen bij ons stage lopen. Wij zijn een erkend leerbedrijf, omdat we de toekomst van ons vakmanschap belangrijk vinden en willen dit graag overdragen aan de nieuwe generatie.

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt om te werken bij Zoontjens, maar wil je meer weten? Lees de ervaringen van onze medewerkers.

Meer weten over
Werken bij Zoontjens?

Neem contact op Barbara Wolfs
b.wolfs@zoontjens.nl
+31 13 537 93 35