Nieuws

Update from the Bay House

20 februari 2024

Eind vorig jaar kregen we de mooie opdracht voor de dakverharding van de daktuin op het project Bay House in Rotterdam. Intussen is het werk in volle gang. We nemen een kijkje!

Daktuin tussen hoog- en laagbouw

Bay House is een luxueus wooncomplex met prachtig uitzicht. Het complex start met twee verdiepingen commerciele ruimtes en daarboven komen de woningen, opgedeeld in een laag- en een hoogbouwgedeelte. Daartussenin, op het dak van de tweede laag, ligt de binnentuin.

Multifunctioneel dak

In de binnentuin komen bijna alle kleuren van het dak aanbod: verharding (zowel tegels als hout), groen en waterretentie. Samen met Van der Tol zijn we volop bezig om de daktuin vorm te geven. Intussen ligt al meer dan de helft van ons dakbestratingssysteem er in. We werken hier met het Dreen®Nxt systeem met een tegel in formaat 60×40 en kleur pepper. Samen met het hout, het groen en het cortenstaal, is het nu al een plaatje. We kijken uit naar het eindresultaat!

Verharding in een daktuin?

Verharding in een daktuin kan op vele mogelijke manieren. Denk aan hout, klinkers of tegels. De aanleg daarvan kan ook op verschillende manieren.

Wat zijn de mogelijkheden?

Meer nieuws lezen?