Nieuws

Zoontjens vijf keer genomineerd voor Dak van het Jaar 2023

15 januari 2024

Op 15 maart a.s. is het weer zo ver: de uitreiking van de Dak van het Jaar Award. De redactie van Roofs beschreef 13 projecten in de categorie platte daken. Een deskundige jury bepaalt welk dak de eretitel mag ontvangen. Zoontjens is maar liefst vijf keer genomineerd!

Het Dak van het Jaar is in het leven geroepen om de kwaliteit in zowel de platte als de hellende dakenbranche te vieren en te tonen. In 2019 wonnen we samen met de andere samenwerkende partijen de award met het project Het Platform in Utrecht. En in 2021 mochten we voor het project De Groene Kaap, samen met de andere partijen, de award mee naar huis nemen.

Vijf nominaties
Dit jaar zijn er onder de nominaties maar liefst vijf daken waar Zoontjens aan meegewerkt of geleverd heeft:

Onafhankelijke jury
De prijs wordt toegekend aan het dak dat op diverse beoordelingsgebieden in totaal het hoogste scoort. De beoordelingsgebieden zijn: esthetische kwaliteit, innovatie, functionele kwaliteit, onderlinge samenwerking, veilig werken en duurzaamheid. Een onafhankelijke vakjury beoordeelt de projecten volgens deze criteria. Op 15 maart 2024 wordt tijdens een feestavond de winnaar bekend gemaakt. Duimen maar!

Meer nieuws lezen?