Sportmedisch Centrum KNVB, Zeist

Op het terrein van de KNVB in Zeist wordt sinds februari 2015 druk gebouwd aan de KNVB Campus. Nieuwe, moderne faciliteiten om te trainen, een spelershotel, een Trainingscentrum en een nieuw Sportmedisch Centrum (SMC) vormen de basis. 

Het Sportmedisch Centrum van de KNVB staat zeer hoog aangeschreven. De geavanceerde test-, meet- en revalidatiefaciliteiten en de samenwerking met andere medische centra, zorgen ervoor dat het SMC topkwaliteit levert. De ambitie van de KNVB om dat zo te houden en de razendsnelle ontwikkelingen hebben ertoe geleid dat het bestaande SMC volledig gerenoveerd is en aangepast aan de hoge specialistische eisen behorend bij een dergelijk centrum.

Bij het ontwerp van het nieuwe SMC is er gekozen om een parkeergelegenheid te creëren op het dak van de ondergelegen ruimtes. Gezien de grootte en verkeersintensiteit van het dak heeft Zoontjens voorgesteld om hier Pardak®80 voor in te zetten. Het dak telt in totaal 669 vierkante meter. Op het dak zijn tevens stootbanden aangebracht.


Projectfotografie


Projectlocatie


Terug naar het projectenoverzicht