Boog & Cluster, Apeldoorn

Appartementencomplex Boog & Cluster in Apeldoorn kampte met hoogteverschillen op haar galerijen. Om dit te verhelpen is er gekozen voor ophoging met Dreen®Combiplus. Voor Zoontjens een mooie uitdaging op de boogvormige galerijen.

Bijzonder aan dit project is dat de tegels over de oorspronkelijke goot gelegd zijn. Om aan de bouweisen te voldoen en ook om het esthetisch aantrekkelijk te maken, is aan de randen gewerkt met een op maat gemaakte, extra brede hoeklijn in dezelfde kleur als de balustrade. Door de galerijen op deze manier aan te pakken is het loopoppervlak met zo'n 20 cm verbreed. Bovendien zorgt precies zaagwerk voor een nette aansluiting van de galerij naar het trappenhuis. 

Foto's: voor en na 


Projectfotografie


Projectlocatie


Terug naar het projectenoverzicht