Project

Glaspark
Leerdam

Glaspark is dé sportaccommodatie van Leerdam en biedt de perfecte basis voor sport, spel én samenzijn. Dit nieuwe park is begin 2020 geopend. Een dakterras is onderdeel van het gebouw.

Multifunctioneel sportcomplex

Het idee voor Glaspark ontstond in 2012. Meerdere sportverenigingen in Leerdam waren op zoek naar een oplossing voor hun accommodatie. De verenigingen sloegen de handen ineen en dienden een plan in bij de gemeente, met daarin het idee om het park voor iedereen toegankelijk te maken. Zodoende is het nu de thuisbasis van de voetbal- en hockeyvereniging, maar biedt het ook mogelijkheden voor allerlei andere activiteiten op sociaal en sportief gebied.

Kantine staat centraal

Het ontwerp van het Glaspark is van Frencken Scholl Architecten. Het terrein bestaat uit vier voetbalvelden en twee hockeyvelden. In de accommodatie zijn de kleedkamers met toiletten en doucheruimtes. Centraal in het sportpark staat de kantine; een fantastische ontmoetingsruimte, die gemakkelijk geschikt kan worden gemaakt voor vergaderingen en bijeenkomsten.

Dakterras met uitzicht

Om het helemaal af te maken is er op de eerste verdieping een dakterras. Ideaal voor uitzicht over de velden, te genieten van de derde helft of voor feestjes op hoogte. Het dakterras is aangelegd met de Dreentegel® en biedt hiermee een solide vloer voor intensief gebruik.

Meer weten
over dit project?

Neem contact op Gaston van der Heijden
g.vanderheijden@zoontjens.nl
+31 6 51 23 97 03