Project


hockeyclub Oranje-Rood
Eindhoven

Per 1 juli 2016 zijn de Eindhovense hockeyclubs EMHC en Oranje-Zwart gefuseerd tot hockeyclub Oranje-Rood. Voor deze fusie is ook een nieuwe accommodatie met tribunes gebouwd. De bouw lag in handen van Huybregts Relou en het ontwerp kwam van architectenbureau Diederendirrix.

Zij ontwierpen een driehoekig gebouw met afgeronde hoeken. Het gebouw staat op een piramidevormige sokkel die bestaat uit een begroeid talud aan de ene zijde en een tribune aan de andere zijde. In de sokkel zijn de kleedlokalen en een fysiotherapieruimte te vinden. Bovenop bevindt zich de kantine met onder de luifel een terras dat uitziet over de hockeyvelden. Op de eerste verdieping is ruimte voor een businessclub, waar tevens een klein dakterras is gerealiseerd.

Voor de terrassen is gekozen voor de producten van Zoontjens. Op het kleinere dakterras zijn grijze Dreentegels® op DNS® toegepast. Het grote terras, bovenop de kleedruimtes, is aangelegd met tegel Dreen®Magna in het formaat 1 meter bij 1 meter in de kleur Concrete.

Meer weten
over dit project?

Neem contact op Hans Mutsaers
h.mutsaers@zoontjens.nl
+31 6 51 29 72 42