Project

Somerparc
Residences
Amsterdam


Het project SomerParc Residences in het Amstelkwartier te Amsterdam bestaat uit verschillende woningtypes. Bovenop een parkeergarage is een mix van 26 appartementen, 8 herenhuizen en 2 penthouses gebouwd.

Het ontwerp komt van Inbo Architecten, geïnspireerd op de appartementengebouwen met een statige entree aan Central Park in New York en de karakteristieke herenhuizen aan de Victoriaanse straatjes in Londen. Het exclusieve complex ligt direct aan Park Somerlust. Met een buitenruimte aan de parkzijde, hebben alle woningen een weergaloos uitzicht over het park en soms zelfs over de Amstel.

Royale terrassen

De penthouses beschikken over royale dakterrassen. De bewoners op de begane grond hebben, naast een voortuin, ook een riante achtertuin die door een mooie beukenhaag van de buren en het achterpad is afgescheiden. Op de terrassen bestaat de afscheiding uit bakken met een gaashekwerk, waartegen een klimop geplant is.

Diverse kleuren

De terrassen, zowel van de penthouses als op de begane grond, zijn aangelegd met Dreen®Elegance op DNS®. Een elegante tegel, passend bij de uitstraling van het complex. De bewoners kozen zelf de gewenste kleur voor hun terras.