Event

Rotterdamse Dakendagen 1-4 juni

1 juni 2023 Rotterdam

Je kan het dak op!
Van donderdag 1 t/m zondag 4 juni 2023 in Rotterdam!

Tijdens de Rotterdamse Dakendagen 2023 kun je meer dan 60 verschillende daken op. Vier dagen lang krijg je een heel nieuw perspectief op de stad. Bezoek alle daken en laat je inspireren!

Stimulans om daken te gebruiken
Platte daken bieden nieuwe, nog onbenutte ruimte in de stad. De Rotterdamse Dakendagen zijn bedoeld om het gebruik van daken te stimuleren, o.a. door het organiseren van evenementen op het dak. Een wandeling, een hapje, een drankje en hopelijk veel inspiratie.

Bovenop Zuid
In de maand juni vindt ook het evenement Bovenop Zuid plaats in Rotterdam. Je kunt dan de hele maand een bezoek brengen aan een kunstroute op hoogte, bovenop het dak van winkelcentrum Zuidplein.

Praktisch
Een totaaloverzicht van alle daken vind je op de website van de organisatie. Hier vind je ook informatie over de activiteiten op de daken en de eventuele kosten. Sommige onderdelen zijn gratis te bezoeken!

Daken waar verschillende daktegelsystemen van Zoontjens liggen, zijn o.a. Het Experimentendak, de Jan Prins en Willibrordschool, De Groene Kaap, De Startmotor en Our Domain. Kom je ook langs?

Rotterdamse Dakendagen 2023

 

Onze daken in Rotterdam!