Dreentegel®

De Dreentegel® is een dakterrastegel voor alle beloopbare vlakke daken. Met de Dreentegel® en bijbehorend systeem bent u verzekerd van een mooi en droog dakterras. Het zorgt voor altijd voor een gelijkmatige waterafvoer en heeft een gering gewicht met hoge belastbaarheid. 

Stabiliteit en waterafvoer
Dreentegels® zijn voorzien van nokken onder de tegel. Doordat we deze nokken op een speciaal comfixelement met plakzegel plaatsen, worden de tegels opgesloten. Hierdoor liggen de tegels stabiel en kunnen ze niet uit elkaar schuiven. De waterafvoer is gewaarborgd door sleuven in de zijkanten van de tegels. De tegels worden zo gelegd, dat er ruimte tussen de tegel en het dakoppervlak ontstaat voor een goede waterafvoer. De tegels beschermen de onderliggende laag tegen weersinvloeden, zorgen voor een goede beluchting van het dak en altijd voor een droog oppervlak

Unieke middennok
De kleine 300x300 mm Dreentegels® hebben een middennok voor extra bescherming tegen beschadiging van isolatiemateriaal en dakbedekking door puntbelasting. De groot formaat Dreentegels® hebben voldoende sterkte en daarbij is deze middennok niet nodig.  

Kleuren en formaten
Voor kleine terrassen en en loggia's zijn Dreentegels® van 300x300x35-45 mm geschikt. Bij grote terrassen en galerijen worden Dreentegels® van 400x600x60 mm, 500x500x60 mm of 600x600x60 mm toegepast. De kleuren van onze Dreentegels® zijn verdeeld in twee verschillende kleurlijnen: Grey Look en Nature Look. Download de kleurenkaarten hiernaast.

DNS®
Om uw dakbestrating op de gewenste hoogte te brengen werken we met ons gepatenteerde systeem DNS®.Projecten

Bekijk meer projecten met Dreentegel®