Nieuws

Ik zie, ik zie, wat jij niet meer ziet

5 november 2020

De kansen die boven ons hoofd liggen, die zijn eindeloos. Het geeft ons nieuwe inzichten. Nieuwe inzichten vragen om uitvindingen. En uitvindingen zorgen weer voor verbetering. Verbetering in uiterlijk, duurzaamheid en prestaties. Daarom is er iets nieuws onder de zon. Zie jij het al?

De Dreentegel® herken je uit duizenden. Z’n welbekende watersleufjes maken ‘m uniek. Verraden altijd z’n afkomst. De nieuwe Dreentegel®, die we in het tweede kwartaal van 2021 introduceren, ziet er hetzelfde uit als de vertrouwde Dreentegel®. Maar ook weer niet. De sleufjes blijven, maar je ziet ze niet meer. Hoe dan?

Zoontjens introduceert een Dreentegel® die nog beter voldoet aan de eisen en wensen in de markt. Niet alleen op het gebied van duurzaamheid, maar ook wat betreft uiterlijk. In de nieuwe Dreentegel® liggen de watersleufjes namelijk verzonken. Een strak en opgesloten tegelveld resulteert zo in een nog strakker lijnenspel op het dakterras. De sleufjes zijn er natuurlijk nog wel! Qua waterafvoer doen ze nog altijd hun werk. Zo combineren we esthetica optimaal met functionaliteit. Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet…

De komende weken krijg je meer te zien van de nieuwe Dreentegel®. Blijf ons volgen en ga het zien!

Meer hierover lezen?

Meer weten
over dit onderwerp?

Neem contact op Barbara Wolfs
b.wolfs@zoontjens.nl
+31 6 10 35 57 65