Nieuws

Strak in ’t dak!

3 december 2020

Het is je vast al duidelijk: onze nieuwe inzichten hebben geleid tot een nieuwe uitvinding. Met een verbetering in duurzaamheid, prestaties én uiterlijk. Met het nieuwe Dreentegel®-systeem maken we de wereld boven ons hoofd helemaal af. Jij wilt toch ook goed voor de dag komen?

Vormvastheid, maatvastheid én stabiliteit zijn de drie ankers van een duurzaam dakterras. Om dit te garanderen bedachten wij jaren geleden al een passend systeem onder onze tegels, dat zorgt voor optimale stabiliteit en opsluiting. Geen loslopers, geen dwarsliggers en geen scheefzitters. Met de nieuwe Dreentegel® blijven we vasthouden aan deze systeemgedachte. En het makkelijke is: we hebben straks één systeem voor alles. Alles strak in ’t dak.

Zoontjens introduceert een vernieuwde lockplate. Deze kan zowel afschotvolgend, als ophogend en nivellerend (DNS® of verstelbare tegeldrager) worden gebruikt. De nieuwe Dreentegel® heeft uitsparingen onder de tegel, waarin deze lockplate precies past. Zo ligt de tegel vast, opgesloten en stabiel. Hét fundament voor een succesvol dakbestratingsproject. Met voldoende spoelruimte onder het tegelveld en goede bescherming van de onderliggende laag. Terwijl je de bestrating nog steeds eenvoudig kunt weghalen, terugplaatsen of hergebruiken.

De tegels in formaat 30×30 cm zijn alleen afschotvolgend te leggen, net als voorheen. Hierbij gebruik je een kleinere lockplate. Voor de overige formaten en diktes gebruik je één en hetzelfde systeem. Al dan niet afschotvolgend of ophogend. Aan de randen gebruik je ons randzonesysteem voor goede ondersteuning en optimale opsluiting van de tegels. Zo kom je ‘strak in ’t dak’ voor de dag!

De komende weken krijg je meer informatie over deze ontwikkeling. Blijf ons volgen!

Meer lezen hierover?

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op Barbara Wolfs
b.wolfs@zoontjens.nl
+31 6 10 35 57 65