Leliestraat, Oosterhout

In Oosterhout heeft De Kok Bouwgroep drie flats gerenoveerd voor woningcorporatie Thuisvester. Naast het grondige onderhoud, zijn er energetische maatregelen getroffen zodat het energielabel van D naar A+ is geüpgraded.

Om dit te realiseren is onder andere de complete schil aangepakt, waarbij meteen gekeken is naar een nieuwe uitstraling. A3 architecten is betrokken om in overleg met opdrachtgever Thuisvester, De Kok Bouwgroep én de huurders een passend ontwerp te maken voor de nieuwe uitstraling. Zo is de nieuwe gevel is voorzien van ClickBrick, nieuwe kunststof kozijnen en een nieuwe galerijophoging.

Voor de nieuwe galerijvloer is gekozen voor Dreen®Ceramicaplus. Hiervoor is de oude galerijophoging verwijderd en het nieuwe systeem aangebracht. De kleur van de tegels is, na het leggen van een proefvlak, in samenspraak met de bewoners gekozen. Het geheel zorgt weer voor een prachtig mooie en veilige galerijvloer.


Projectfotografie


Projectlocatie


Terug naar het projectenoverzicht