Blog

“Respect voor elkaar is een centraal punt”

Je hebt haar misschien al gesproken of gezien, want Daphne Boké versterkt onze verkoopafdeling al een paar maanden. Ze is inmiddels een belangrijke schakel in ons team. Hoog tijd om haar officieel te introduceren.

“Mijn naam is Daphne Boké, 38 jaar. Ik ben geboren in Suriname, maar woon tegenwoordig in Tilburg. Ik bezoek Nederland al 13 jaar frequent. Sinds februari 2023 heb ik besloten meer vorm te geven aan mijn carrière door mezelf beschikbaar te stellen voor de Nederlandse arbeidsmarkt. In 2019 heb ik de hbo-opleiding Bedrijfskunde afgerond. Maar ik heb al 14 jaar werkervaring in financiële boekhouding en heb 5 jaar gefungeerd als operationeel manager bij mijn vorige werkgever. Mijn hobby’s zijn avontuurlijke tripjes maken, koken en sporten.

Het is een uitdaging om te werken in een hightech maatschappij en kan met trots zeggen dat ik bij Zoontjens de gelegenheid krijg om te participeren en te groeien in deze maatschappij. Ik ben met open armen ontvangen en voel me op HIGHER GROUNDS door de professionaliteit van Zoontjens, waar respect voor elkaar een centraal punt is en alle neuzen dezelfde kant op wijzen.

Ik werk hier als commercieel binnendienst medewerker; ik maak calculaties, offertes en opdrachtbevestigingen. Ik zorg ervoor dat dossiers compleet zijn, volg de offertes op en doe aan projectmanagement. Mijn uitdaging ligt bij het voldoen aan het wensenpakket van de klant en zo goed mogelijk te communiceren met alle belanghebbenden. Ik vind het belangrijk om mijn taken serieus te nemen en een proactieve werkhouding aan te nemen.

Door de gedrevenheid van mijn collega Tom, met wie ik nauw samenwerk, raak ik erg gemotiveerd. Verder krijg ik positieve energie door de prettige werksfeer bij Zoontjens en krijg ik inspiratie door de deskundigheid van mijn collega’s. Als de calculaties/offertes die ik gemaakt heb, opdracht worden, dan ben ik helemaal blij!”

Neem contact op Daphne Boké
d.boke@zoontjens.nl
+31 13 5379 329

Meer ervaringen lezen