Blog

“Ik wil graag de impactvolle schakel zijn”

Terug van weggeweest: Angelique Doelman. Sinds eind vorig weer jaar aan de slag bij Zoontjens, dus hoog tijd om even bij te praten.

“Mijn naam is Angelique Doelman. Ik ben 44 jaar en woon samen met mijn man en twee kids in Ulvenhout. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden langs de zijlijn van het hockeyveld of in de bossen met onze hond. Ook hebben we als gezin sinds vorig jaar de wintersport ontdekt en daarom volg ik nu wekelijks met veel plezier indoor ski-lessen. Later dit jaar gaan we weer naar de echte sneeuw!

Ik ben mijn carrière begonnen in de Sales & Marketing, maar heb later heel bewust gekozen voor een rol binnen de Business Support. Daar voel ik me prettig bij. Zowel een dynamische omgeving waarin veel van mijn organisatorisch vermogen wordt gevraagd, als het sociale karakter spreken mij aan. Ik hou ervan om te ontzorgen en met veel verschillende dingen tegelijk bezig te zijn. Om de verbindende factor te zijn, maar toch altijd net dat stapje voor proberen te zijn.

In 2013 ben ik al bij Zoontjens begonnen en heb er toen 8,5 jaar gewerkt. Na ruim een jaar weg te zijn geweest ben ik nu weer terug in een coördinerende en ondersteunende rol voor het management en de export. Vooral het hechte team maakt het erg fijn om weer terug te zijn. Zoontjens is een ambitieuze organisatie waarin hard wordt gewerkt en de lijntjes kort zijn, een omgeving waarin ik me erg thuis voel.

Graag wil ik me zelf blijven ontwikkelen; door de snelle digitalisering en invoering van nieuwe technologieën is er steeds meer behoefte aan een andere support. Ik heb de ambitie en capaciteit om met deze beweging mee te groeien en zo Zoontjens verder te helpen. Ik wil graag de impactvolle schakel zijn.

Samenwerken aan doelstellingen en eerlijk naar elkaar zijn vind ik essentieel. Dat we aan het eind van de werkweek nog een glas met elkaar drinken en lachen, vind ik ongelooflijk belangrijk!”

Meer weten?

Neem contact op Angelique Doelman
a.doelman@zoontjens.nl
+31 6 51 34 44 21