Blog

“Vanaf het moment dat ik hier binnenliep, is het gevoel fijn”

Een maand geleden startte Joost Denissen op de commerciële binnendienst. Met hectische eerste weken, denk aan coronagevallen onder de collega’s en inwerken op afstand, wist Joost zijn mannetje te staan! Nu is het hoog tijd om kennis te maken. Hij stelt zich graag even voor.

“Ik ben Joost Denissen, 38 jaar en woon samen met mijn vrouw Rian in Udenhout. Ik hou van voetbal kijken en met mijn seizoenskaart van Willem II ben ik dan ook vaak in het stadion te vinden. Daarnaast trek ik er graag op uit op mijn racefiets of mountainbike. Verder vind ik het leuk om naar de film te gaan en wandel ik graag.

In eerdere functies werkte ik op de binnendienst bij een verpakkingsbedrijf en op de klantenservice bij een 3D print bedrijf. Ook heb ik als backoffice medewerker bij Leen Bakker gewerkt. Bij Zoontjens zit ik ook in het team van de binnendienst. Samen met Sanne en Mariëlle werk ik op de backoffice.

Al vanaf het eerste moment dat ik hier binnenliep, is mijn gevoel bij Zoontjens erg fijn. De collega’s zijn allemaal superaardig en gezellig en dat helpt mee met het inwerktraject. Ik krijg er veel energie van als ik met collega’s kan samenwerken om de binnenkomende vragen van klanten zo goed en snel mogelijk te beantwoorden én op te lossen.”

Meer weten?

Neem contact op Joost Denissen
j.denissen@zoontjens.nl
+31 13 5 379 369