Nieuws

Leveren en afhalen

13 april 2021

Onze productielocatie is sinds begin dit jaar verhuisd naar Dordrecht. Ook vanuit deze locatie leveren wij de producten precies zoals je van ons gewend bent. Ook afhaalorders zijn hier mogelijk.

Leveren
Vanaf week 17 leveren we alle producten vanuit Dordrecht. In verband met een overgangsperiode van Tilburg naar Dordrecht, kan het zijn dat sommige producten al eerder vanuit Dordrecht worden geleverd.

Afhalen
Afhalen van orders blijft nog altijd mogelijk. In verband met de overgangsperiode is de locatie van afhalen tot en met eind april 2021 afhankelijk van het product. De procedure voor afhalen blijft: je plaatst je order, je krijgt bevestiging van de desbetreffende locatie dat het klaar staat, je meldt je op de locatie, je haalt je bon en vervolgens mag je het terrein op om je order te laden. Het afhaaladres in Dordrecht is Merwedestraat 40, 3313 CS Dordrecht. Wil je vooraf weten waar het product staat of heb je vragen hierover? Neem contact met ons op!

Minder uitstoot
Logistiek gezien heeft onze locatie in Dordrecht meerdere voordelen. We werkten al langer aan efficiënter transport door logistieke samenwerking. Nu verminderen we ook de transportafstanden door een meer centrale locatie. Zo zorgen we met kortere en minder transportbewegingen voor een reductie van CO2 en NOx uitstoot.

Meer nieuws lezen?