Event

Webinar: Een gewoon dak. Is dat nou zo moeilijk?

30 mei 2023 Online

Een gewoon dak. Is dat nou zo moeilijk?

Op dinsdag 30 mei om 10.00 is het webinar ‘Een gewoon dak. Is dat nou zo moeilijk?’ van TotaalDakConcept te volgen. Een gewoon dak, een traditioneel plat dak vormt de basis van alle platte daken. En de basis moet iedereen in de vingers hebben. Maar is dat ook zo? Welke problemen kom je tegen, of kun je tegenkomen bij de realisatie van een ‘gewoon plat dak’?

Fouten op het dak
De praktijk blijk vaak anders uit te pakken dan dat de theorie voorschrijft. Er gaat heel wat mis op dat platte dak. Marco de Kok van SGS Intron Certificate laat aan de hand van praktijkvoorbeelden zien wat er allemaal mis kan gaan. En hoe je fouten moet voorkomen. Hij doet dat aan de hand van enkele visuele voorbeelden. Soms schrijnend, soms minder voor de hand liggend.
Hoe moet het dan wel? Hoe ziet de opbouw van een traditioneel dak eruit? Ook dat laat hij zien. En hoe belangrijk is de Vakrichtlijn Gesloten Dakbedekkingssystemen hierin?

TotaalDakConcept
Naast Marco de Kok komen ook leden van TotaalDakConcept aan het woord. Zij laten zien welke materialen geschikt zijn en waar je op moet letten bij de realisatie van een goed, traditioneel dak. Het webinar ‘Een gewoon dak. Is dat nou zo moeilijk?’ is interessant voor architecten, opdrachtgevers en uitvoerende partijen! Meld je nu aan!

Praktisch
Datum: Dinsdag 30 mei 2023
Tijd: 10.00 uur

Meer evenementen