Event

Opleiding Dakadviseur/Dakregisseur Duurzame en Multifunctionele Daken

Wil jij weten wat er allemaal mogelijk is op daken? Wat belangrijke aandachtspunten zijn? Hoe je de dakfuncties zo goed mogelijk kunt ontwerpen en combineren en vooral op een juiste manier kunt uitvoeren? Volg dan de BDA-opleiding Dakadviseur/Dakregisseur Duurzame Multifunctionele Daken. 

Daken krijgen steeds meer functies: leefruimte, parkeren, waterberging, vergroening (biodiversiteit), energieopwekking of nog beter: een combinatie van dit alles. Dit vraagt om een goede samenwerking en afstemming tussen alle betrokken partijen. Van begin tot eind. Van initiatief- en ontwerpfase, tot voorbereiding, uitvoering en beheer. Al deze onderwerpen komen uitgebreid aan bod met theorie en praktijkvoorbeelden in de opleiding Dakadviseur/Dakregisseur Duurzame Multifunctionele Daken.

Leer van de vakspecialist
De opleiding bestaat uit 7 cursusdagen, met elke keer een ander thema. Vijftien vakspecialisten delen tijdens de opleidingsdagen hun ervaringen, inzichten en kennis met de deelnemers; van weerstanden en do’s en don’ts tot het berekenen van de effecten, investeringskosten en de maatschappelijke winst van deze daken. Gaston van der Heijden, accountmanager bij Zoontjens, verzorgd samen met Henk Vlijm van Optigrün één cursusdag over multifunctionele daken.

Praktisch
De opleiding wordt gegeven door BDA Opleidingen. BDA Dak- en Gevelopleidingen is hét gerenommeerde opleidingsinstituut in de bouwwereld op het gebied van daken, gevels en zonne-energie. In 2024 wordt de opleiding 2 keer aangeboden. De cursusdata in 2024 zijn:

  • 08, 15, en 29 oktober, 05, 12, 19 en 26 november