Blog

“Wie wil er nou niet op ‘hoog niveau’ werken?”

Mariëlle Paijmans
Commerciële binnendienst back-office

Als 18-jarige stapte Marielle Paijmans al lang geleden bij Zoontjens binnen. “Net als zovelen zit ik er nog steeds én met plezier. Sinds 7 jaar ben ik Commerciële Binnendienst back-office. Een mond vol, maar het komt erop neer dat ik verantwoordelijk ben voor de orderverwerking van de reguliere handel (losse bestellingen).”

Dit doe ik niet alleen, maar samen met mijn collega Wendy van Mourik. “We zorgen er ook voor dat derden partijen, zoals bijvoorbeeld de transporteur, worden ingeschakeld. Daarnaast hebben we veel telefonisch contact met onze klanten.”

Ei kwijt kunnen
“Deze baan past mij zo goed omdat ik mijn ei er in kwijt kan. Ik ben van nature klantgericht, flexibel en behulpzaam en dat komt iedere dag weer van pas. Als een klant belt met een probleem dan vind ik het een uitdaging om samen tot een oplossing te komen. Ofwel: weer een tevreden klant!”

Warm nest
“Ooit, in een grijs verleden, spookte het wel eens door mijn hoofd om van baan te veranderen. Maar ik vind mijn werk veel te leuk én ik kan mijn collega’s niet missen! Ik ben honkvast en trouw als een labrador. Van oorsprong is Zoontjens een familiebedrijf en dat merk je nog steeds. De sfeer is goed en we staan als een team voor elkaar klaar.
Wat ons uniek maakt? We hebben natuurlijk een fantastisch product. Daarnaast hebben we korte levertijden, kunnen we intern snel schakelen én zijn we zeer flexibel. Voor 10.00 uur besteld is de volgende dag geleverd. Mooi toch?”

Als ik eén dag directeur zou zijn, dan …
“… zou ik iedereen trakteren op Brabantse worstenbroodjes, bureaufietsen aanschaffen en een grote buitenlandse beurs bezoeken.”

Neem contact op Mariëlle Paijmans
m.paijmans@zoontjens.nl
+31 13 537 93 54