Toepassing

Renovatie parkeerdaken

Om te moderniseren en te verduurzamen, worden veel gebouwen en winkelcentra in Europa gerenoveerd. Door te kiezen voor materialen en systemen die flexibel toe te passen zijn, wordt de continuïteit van business zoveel mogelijk gegarandeerd.

Gefaseerd renoveren

Bij renovatie is het van belang dat de uitvoeringstijd kort is, waardoor de overlast voor de gebruikers zoveel mogelijk beperkt wordt. Ons Pardak® systeem sluit perfect aan bij deze voorwaarden. Het leggen van prefab daktegels is aanzienlijk sneller uit te voeren dan het ter plaatse storten van beton of asfalt. De Pardak® tegels zijn na het opspannen direct te berijden. Hierdoor kan het gerenoveerde gedeelte meteen weer in gebruik worden genomen. Het systeem kan in fasen gelegd worden, zodat een gedeelte altijd toegankelijk blijft. Zo is het niet nodig om het totale parkeerdak af te sluiten tijdens de renovatie.

Weersonafhankelijk

Bovendien is de werkwijze voor het aanleggen van ons Pardak® systeem weersonafhankelijk. Dit heeft als voordeel dat de totale uitvoeringstijd gereduceerd wordt; het voorkomt zo uitloop van werkzaamheden. Dit bespaart tijd en dus kosten. Afhankelijk van de situatie, kan er bij de renovatie van parkeerdaken gekozen worden voor Pardak®80 of Pardak®110.

Onderhoud

Onderhoud verlengt de levensduur van parkeerdaken. Weten waarom?
Key accountmanager Hans Mutsaers legt het uit.

Lees hier zijn blog

Meer weten
over deze toepassing?

Neem contact op Hans Mutsaers
h.mutsaers@zoontjens.nl
+31 6 51 29 72 42