Kouwenhoven Vlees, Almere

Kouwenhoven Vlees is een familiebedrijf dat rundvlees verwerkt, ooit gestart op de Veemarkt in Amsterdam Oost. Vanwege diverse ontwikkelingen op de huidige locatie was Kouwenhoven Vlees genoodzaakt te verhuizen.

In korte tijd is een nieuw gebouw gerealiseerd in Almere. Op 20 januari 2017 is de eerste paal geheid en in oktober 2017 is het pand opgeleverd. Promad verzorgde het bouwkundige ontwerp, de bouwkundige en constructieve uitwerkingen en het projectmanagement. Zij tekenden op het dak een parkeergelegenheid en een terras in voor de medewerkers van het bedrijf en koos voor de aanleg er van voor de producten van Zoontjens.

"Het straalt veel rust uit rondom het pand"

Het parkeerdak is aangelegd met Pardak®110. Het dakterras, aangrenzend aan de kantine, is voorzien van Dreen®Ceramica. Eigenaar Eric Kouwenhoven is er zeer tevreden over: "Parkeren op het dak straalt veel rust uit rondom het bedrijfspand. En in onze branche is het een zeer goede oplossing in verband met de hygiëne-eisen: het personeel komt nu boven aan en gaat met schone werkkleding naar beneden."


Projectfotografie


Projectlocatie


Terug naar het projectenoverzicht