Nieuws

Nieuwe collega! Bart Timmerman stelt zich voor

3 februari 2020

Met de start van het nieuwe jaar is het team van Zoontjens uitgebreid. Bart Timmerman is gestart in de functie van Supply Chain Manager. Tijd om kennis te maken!

“Mijn naam is Bart Timmerman, ik ben 41 jaar en woon in Oosterhout. Voor de liefde ben ik jaren geleden naar Brabant verhuisd. Ik woon er nog steeds met veel plezier met mijn vriendin en kinderen. De gemoedelijke Brabantse mentaliteit bevalt mij erg goed en dit herken ik ook in de sfeer bij Zoontjens. Mijn vrije tijd besteed ik graag met mijn gezin en familie. Verder loop ik regelmatig hard of lees ik een goed boek. Maar het liefst sta ik ten minste één keer per jaar op de ski’s in Oostenrijk.”

“Voordat ik bij Zoontjens kwam, heb ik twaalf jaar bij een internationale organisatie in de Randstad gewerkt. Ik voerde daar diverse rollen in de supply chain uit; operationele inkoop, voorraadbeheer, productieplanning, transportplanning en forecasting zijn enkele van de gebieden waarmee ik mij bezig heb gehouden. Met ingang van januari 2020 ben ik bij Zoontjens gestart als Supply Chain Manager. In deze mooie functie wil ik mijn opgedane ervaring inzetten om de keten bij Zoontjens zo optimaal mogelijk in te richten en beheren.”

“In de rol van Supply Chain Manager ben ik altijd op zoek naar de balans tussen vraag en aanbod en in deze functie tussen de belangen van Zoontjens en de klant. Het geeft mij veel voldoening als dit resulteert in een voor alle partijen goede oplossing en dus een tevreden klant.”

Meer weten van Bart?

Ga naar LinkedIn