Nieuws

4.727 m² Pardak®110 voor bedrijfshal Coöperatie DOOR in Maasdijk

11 februari 2020

Coöperatie DOOR, House of The Leading Brands in vruchtgroente, bouwt pal naast de A20 op businesspark Honderdland II in Maasdijk een compleet nieuw pand. Hier wordt het kantoor inclusief een verpakkingscentrum gehuisvest voor hun vijf merken Green Diamonds, Paprico, Prominent, Purple Pride en SweetPoint. Straks worden de producten onder één dak verpakt. Jaarlijks zullen dit zo’n 250 miljoen verpakkingen zijn, een verdubbeling van het huidige aantal! Door deze samenwerking profiteren niet alleen de aangesloten leden, maar zeker ook hun klanten.

Op de bedrijfshal verrijst straks een parkeerdak van maar liefst 4.727m². Triple Group uit Maasdijk begeleidt namens Coöperatie DOOR het gehele bouwtraject. Samen met aannemer De Vries en Verburg oriënteerden zij zich op een passende oplossing voor dit enorme parkeerdak. Ze kwamen uit bij Zoontjens.

Onze key accountmanager Hans Mutsaers legt uit waarom er gekozen is voor ons Pardak®110 systeem. “Aan onze parkeerdaken worden nogal wat eisen gesteld. Ze worden dan ook altijd op allerlei manieren getest. We laten onderzoeken doen met diverse certificeringen als resultaat. De bewezen kwaliteit,  de levensduur én onze reputatie overtuigden de opdrachtgevers in de keuze voor Pardak®110.  Al met al wordt het zeker een mooi eindresultaat. Ik ben dan ook blij dat Triple Group en De Vries en Verburg kozen voor ons Pardak® systeem”.

Meer weten over onze parkeerdaken?

Neem contact op Hans Mutsaers
h.mutsaers@zoontjens.nl
+31 6 51 29 72 42