Blog

“Het liefst kom ik zo vaak mogelijk in contact met mensen”

Het team van Zoontjens in België is uitgebreid met Janik Deckers in de functie van Sales Manager. Deze enthousiaste ‘people person’ is niet geheel onbekend met de bouwsector. Tijd om kennis te maken!  

“Mijn naam is Janik Deckers, ik ben 41 jaar. Samen met mijn vrouw en zoontje van 10 woon ik in Duffel, ten noorden van Mechelen. Mijn vrije tijd spendeer ik vrijwel integraal op en rond sportvelden. Ik ben voetbalcoach van een eerste elftal in 4de provinciale, speel zelf tennis en kijk vooral graag naar mijn zoontje die eveneens de voetbal- en tennismicrobe te pakken heeft. Skiën, zo veel mogelijk lezen en reizen zijn mijn overige hobby’s.

Bij Zoontjens ben ik Sales Manager BeLux, waarbij ik verantwoordelijk zal zijn voor de gehele Belgische en Luxemburgse markt. Ik kom uit de vastgoedsector, waar ik 17 jaar ervaring heb opgebouwd en waar ik alle aspecten van vastgoed heb leren kennen. Ik ben gestart aan de financieringszijde, waarna ik een tijdje verkoop heb gedaan van residentieel vastgoed en de laatste 5 jaren ben ik werkzaam geweest als taxateur van alle types vastgoed. Een zekere affiniteit met de bouwsector is er dus zeker en ik heb al vastgesteld dat vele klanten bij mijn vorige werkgever ook (potentiële) klant zijn bij Zoontjens.

Als één van de weinige Belgen binnen het Zoontjens-team ben ik ontvangen met de typische Brabantse warmte en gastvrijheid. Elke collega die ik ontmoette was erg vriendelijk en open en ik voel me na 3 weken reeds erg op m’n gemak. Het feit dat ik een volledig uitgeschreven inloopprogramma heb ontvangen om de eerste weken door te komen, toont de professionaliteit van Zoontjens aan en dit geeft me houvast in deze, voor mij, totaal nieuwe functie.

In m’n nieuwe job zal ik vaak onderweg zijn, de baan op en connecties maken met (nieuwe) klanten. Hier kijk ik erg naar uit. Het liefst van al kom ik zo vaak als mogelijk in contact met mensen. Ik haal m’n energie uit nieuwe dingen doen, nieuwe mensen leren kennen en zoveel mogelijk variatie.”

Meer weten?

Neem contact op Janik Deckers
j.deckers@zoontjens.be
+32 497 55 50 65