FAQ

Hoe kunnen bestellingen geplaatst worden?
Stuur uw order per e-mail naar orders@zoontjens.nl.

Wat is de voorraad van een product?
Neem voor vragen over de voorraad telefonisch contact met ons op via 013 5 379 379 of mail uw vraag naar orders@zoontjens.nl. Wij kunnen de voorraad in ons systeem voor u opzoeken.

Wat zijn de afmetingen, kleuren en diktes van de diverse tegels?
Dit staat in onze brochures/folders. Bij het betreffende product op onze website kunt u deze informatie downloaden. De beschikbare kleurenkaarten vindt u daar ook. 

Kan ik een monstertegel ontvangen?
We hebben van bijna alle tegels monsterstukjes beschikbaar. Deze kunt u telefonisch of via e-mail aanvragen. 

Wat is de witte uitslag op betonproducten?
Er kan in voorkomende gevallen sprake zijn van kalkuitbloei. Kalkuitbloei is het resultaat van een chemische reactie van stoffen in het beton die als witte uitslag aan de oppervlakte van het product zichtbaar worden. Deze witte uitslag verdwijnt in de regel vanzelf onder invloed van regen en andere weersomstandigheden. Kalkuitbloei heeft geen invloed op de constructieve sterkte van het product en kan nooit een reden zijn voor reclamaties.

Wat is de ondervracht?
Tot 31 december 2019 is dit vastgesteld op € 57,50 tot 5.000 kg en € 37,00 > 5.000 kg en < 15.000 kg. Voor minder dan 50 stuks pallets retour is het € 32,50 en voor een tijdslevering € 32,50.

Waar vraag ik prijzen aan?
De prijzen van onze producten zin op aanvraag. Neem contact met ons op via 013 5 379 379 of per mail via info@zoontjens.nl.

Zijn er onderhoudsvoorschriften voor de verschillende tegels?
Ja, deze zijn te downloaden op de webpagina van de desbetreffende tegel.

Leveren jullie ook aan particulieren?
Nee, wij zijn fabrikant en groothandel en leveren niet rechtstreeks aan particulieren. Voor onze producten kunt u terecht bij de dak- en bouwmaterialenhandel. 

Wanneer kan ik Zoontjens bereiken?
Wij zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur. Op vrijdag van 8.30 tot en met 16.30 uur.