Toepassing

Horeca

Even de drukte ontvluchten, maar toch in de stad blijven? Ga het dak op! Op hoogte is alles beter en bekijk je de stad van een heel ander perspectief. Geniet van een drankje én een uitzicht. Nog mooier bij een zonsondergang.

In Azië of Amerika al langer geliefd, maar ook in Europa ontdekken steeds meer horecagelegenheden het dak; de rooftopbars. Niet zo gek, het biedt een extra dimensie voor klanten en bezoekers. Wij wisten dat natuurlijk al, met onze dagelijkse werkzaamheden op daken. We komen op plekken waar tot dan toe nog niet veel mensen komen. Gelukkig maken we die daken met onze producten toegankelijk, zodat daarna meer mensen kunnen genieten van het uitzicht, van de extra ruimte en van de fantastische beleving op hoogte.

Bij restaurants & cafés is het bij de inrichting van het dak belangrijk rekening te houden met de belasting van het dak. Hoeveel mensen, barretjes, tafels, stoelen, parasols komen er straks op het dak? Onderhoudsvriendelijk is een ander aspect dat een rol speelt. Gemakkelijk schoon te houden en eenvoudig bij de ondergrond kunnen is zéker in de horeca een vereiste.

Iedereen heeft een positieve vibe bij rooftopbars.

Jaap van Ham
Eigenaar rooftopbar Doloris Tilburg

Verdeel je krachten!

Bij de aanleg moet je rekening houden met krachten, gewicht en belasting.
Key accountmanager Gaston van der Heijden legt uit waarom.

Lees de blog van Gaston

Meer weten
over deze toepassing?

Neem contact op Gaston van der Heijden
g.vanderheijden@zoontjens.nl
+31 6 51 23 97 03