Zoontjens op Renovatie 2018

9 april 2018

Van 23 tot en met 25 mei 2018 vindt in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch de vakbeurs Renovatie 2018 plaats. Zoontjens is aanwezig op dit nationale platform voor duurzame verbetering van woning- en utiliteitsbouw.

U vindt ons in stand 03.B048. In onze stand komt u alles te weten over onze systemen en mogelijkheden voor de renovatie van dakterrassen, galerijen of parkeerdaken. Ook voor kansen op het gebied van hergebruik van bestaande producten denken we graag mee!

Renoveer met keramische tegels
Keramische tegels zijn licht van gewicht en daardoor geschikt voor renovatie van dakterrassen of galerijen. Om deze tegels toe te passen op dakterrassen of galerijen werken we met het fixplate lock systeem. Hiermee ontstaat een stabiel oppervlak, waarbij de ondergrond bereikbaar blijft. Wij demonsteren dit op onze stand!

Parkeerdaken renoveren
Voor parkeerdaken die gerenoveerd moeten worden of om bestaande daken als parkeerdak in te richten, is het Pardak®80 geschikt. Om deze daken, die minder gewicht kunnen dragen, wel tot een stabiel parkeerdak te kunnen maken, is het Pardak®80 systeem ontwikkeld. We vertellen u er alles over op onze stand.

Gratis toegang!
Wij nodigen u bij deze van harte uit voor een bezoek aan deze beurs. Op alle dagen is de beurs geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Toegang is gratis, u hoeft zich alleen maar aan te melden via onze registratielink. Ook tijdens de beurs kunt u nog gratis registreren via onze link (in tegenstelling tot wat op de pagina vermeld staat).