Renovatie galerijen en dakterrassen

Moderniseren, verduurzamen en beter toegankelijk maken. Dat zijn enkele redenen waarom er gekozen wordt voor renovatie van een dakterras of galerij.

Renovatie galerij
Met name bij galerijen is de toegankelijkheid verbeteren een belangrijke reden. Veroudere galerijen van flats hebben vaak te kampen met hoge opstappen bij de deuren. Voor ouderen, die er veelal wonen, vormt dit een gevaar en moet er gezocht worden naar een oplossing.

Renovatie dakterras
Ook dakterrassen die er al jaren liggen kunnen vaak een opknapbeurt gebruiken, omdat bijvoorbeeld de tegels uit elkaar zijn geschoven, het niet waterpas ligt of gewoon niet meer voldoet aan de hedendaagse trend.

Korte uitvoeringstijd
Bij renovatie is het van belang dat de uitvoeringstijd kort is en er zo min mogelijk hinder is voor bewoners. Met de systemen van Zoontjens is dit mogelijk, omdat onze systemen modulair toe te passen zijn; er kan gefaseerd gewerkt worden, waarbij er altijd nog een deel van het dak of galerij begaanbaar blijft. Bovendien is de gerenoveerde galerij of het gerenoveerde dakterras meteen weer beloopbaar.

Lichtgewicht systeem
Zoontjens houdt bij renovatie rekening met de draagkracht van de bestaande constructie. We hebben een lichtgewicht daktegelsystemen die op veel huidige situaties te gebruiken zijn. Voor elke renovatie zoeken we naar een passende oplossing.Projecten

Bekijk meer projecten met renovatie galerijen en dakterrassen