Trainings- en opleidingscomplex Vitesse, Arnhem

Onlangs heeft eredivsieclub Vitesse een geheel nieuwe trainingsaccommodatie op Papendal betrokken.

Het transparante gebouw dat ontworpen is door Geesink Weusten Architecten, bestaat uit vier verdiepingen en is deels ingegraven. De onderste twee bouwlagen bieden ruimte voor algemene functies, zoals een therapiezwembad. Op de bovenste lagen bevinden zich onder meer de spelershomes, kantine en persruimte. Het gebouw kijkt uit op alle trainings- en speelvelden en toont ook binnenin de synergie tussen clubgeledingen die Vitesse beoogt.

De overdekte doorgang van het gebouw naar de tribune is aangelegd met Drenoliet® en DNS® van Zoontjens. Het gebouw is in februari 2013 in gebruik genomen.


Projectfotografie


Projectlocatie


Terug naar het projectenoverzicht