Rijswijk, Bekkerslaan

Met een plan voor grootonderhoud heeft Rijswijk Wonen, in samenwerking met Smits Vastgoedzorg, de leefbaarheid, veiligheid, energieprestatie en het wooncomfort van een flat aan de Mgr. Bekkerslaan verbeterd.

Er is geïnvesteerd in energiebesparende maatregelen, maar ook heeft de flat een nieuwe entree, een nieuwe fietsenberging en een aparte scootmobielruimte gekregen. Ook zijn de galerijen opgehoogd en samen met nieuwe glazen windschermen heeft dit de flat weer een frisse uitstraling gegeven.

Voor de ophoging van de galerijen is Zoontjens ingeschakeld. Na het leggen van een proefvlak, is gekozen voor Dreen®Ceramicaplus in de kleur Axi Grey. In totaal is er bijna 800 vierkante meter opgehoogd. 


Projectfotografie


Projectlocatie


Terug naar het projectenoverzicht