Project

The Broadway
Bradford

Als onderdeel van het masterplan stedelijke vernieuwing van de Britse stad Bradford, opende eind 2015 het nieuwste winkelcentrum van Westfield en Meyer Bergman: Broadway. Dit is een ontwikkeling van het 10 hectare grote terrein in het centrum van Bradford. Het aanbod van de bestaande detailhandel werd zo aangevuld en verbeterd. Op deze wijze wil men Bradford positioneren als een belangrijk winkelgebied voor de regio. 

Bekende Britse ketens als Debenhams, M & S en Next, gecombineerd met 70 andere winkels, restaurants en cafés moeten het gebied tot een dynamische mix van high street fashion, food en lifestyle maken. Broadway is ontworpen door architect Hadfield Cawkwell Davidson.

Een nieuwe parkeergarage met meerdere verdiepingen is op het dak gesitueerd. In totaal zijn er 1.300 parkeerplaatsen gecreëerd, verdeeld over vijf parkeerniveaus. Zoontjens heeft de parkeerlagen die net boven de winkels liggen aangelegd met het Pardak®110 systeem. In totaal telde dit project voor ons bijna 13.000 m².

Meer weten
over dit project?

Neem contact op Hans Mutsaers
h.mutsaers@zoontjens.nl
+31 6 51 29 72 42