Project

Sportmedisch
Centrum KNVB
Zeist

Op het terrein van de KNVB in Zeist wordt sinds februari 2015 druk gebouwd aan de KNVB Campus. Nieuwe, moderne faciliteiten om te trainen, een spelershotel, een trainingscentrum en een nieuw Sportmedisch Centrum (SMC) vormen de basis.

Het Sportmedisch Centrum van de KNVB staat zeer hoog aangeschreven. De geavanceerde test-, meet- en revalidatiefaciliteiten en de samenwerking met andere medische centra, zorgen ervoor dat het SMC topkwaliteit levert. De ambitie van de KNVB om dat zo te houden én de razendsnelle ontwikkelingen hebben ertoe geleid dat het bestaande SMC volledig gerenoveerd is. Het is nu aangepast aan de hoge specialistische eisen, behorend bij een dergelijk centrum.

Bij het ontwerp van het nieuwe SMC is gekozen om een parkeergelegenheid te creëren op het dak van de ondergelegen ruimtes. Gezien de grootte en de verkeersintensiteit van het dak stelden wij voor om hier Pardak®80 voor in te zetten. Het dak telt in totaal 669 vierkante meter. Op het dak zijn tevens stootbanden aangebracht.

Case study

Het Pardak®80 systeem kent veel voordelen. In de case study gaan we hier verder op in.

Lees hier verder

Meer weten
over dit project?

Neem contact op Hans Mutsaers
h.mutsaers@zoontjens.nl
+31 6 51 29 72 42