Project

Parkeerdak
Growers United
Maasdijk

Growers United, een professionele coöperatie van én voor vruchtgroentetelers, bouwde pal naast de A20 op businesspark Honderdland II in Maasdijk een compleet nieuw pand. De ruimte wordt optimaal benut, want parkeren gebeurt op het dak.

Verpakkingscentrum

In het nieuwe pand huisvest het kantoor inclusief een verpakkingscentrum voor de vijf merken Green Diamonds, Paprico, Prominent, Purple Pride en SweetPoint. De meeste producten worden hier verpakt. Jaarlijks zullen dit zo’n 250 miljoen verpakkingen zijn, een verdubbeling van het huidige aantal! Door deze samenwerking profiteren niet alleen de aangesloten leden, maar zeker ook hun klanten.

Passende oplossing voor het dak

Op de bedrijfshal is een parkeerdak maar liefst 4.727 m² verrezen. Triple Group uit Maasdijk begeleidde namens Growers United het gehele bouwtraject. Samen met aannemer De Vries en Verburg oriënteerden zij zich op een passende oplossing voor dit enorme parkeerdak. Ze kwamen uit bij Zoontjens.

Bewezen kwaliteit

Key accountmanager Hans Mutsaers legt uit waarom er gekozen is voor het Pardak®110 systeem. “Aan onze parkeerdaken worden nogal wat eisen gesteld. Ze worden dan ook altijd op allerlei manieren getest. We laten onderzoeken doen met diverse certificeringen als resultaat. De bewezen kwaliteit,  de levensduur én onze reputatie overtuigden de opdrachtgevers in de keuze voor Pardak®110. Ik ben blij dat Triple Group en De Vries en Verburg kozen voor ons Pardak® systeem. Leuk detail: ook buurman Nature’s Pride beschikt over een parkeerdak met Pardak®110.”.

Ervaring parkeerdak

Medewerkers van Growers United maken al ruimschoots gebruik van het parkeerdak. Corien Zuijdwegt vertelt: “De parkeervakken zijn ruim en bevinden zich dichtbij de ingang. Bovendien kijk je vanaf het parkeerdak uit over het hele Westland, prachtig!”

Meer weten
over dit project?

Neem contact op Hans Mutsaers
h.mutsaers@zoontjens.nl
+31 6 51 29 72 42