Project

Gansehof
Coevorden

In drie fasen is het parkeerdak van winkelcentrum Gansehof in Coevorden compleet vernieuwd. Pardak®110 voldeed aan de gestelde eisen en maakt dat het dak er weer jaren tegen aan kan!

Prettig parkeren

Winkelcentrum Gansehof is een kleinschalig, maar zeer compleet winkelcentrum in Coevorden. De 170 parkeerplekken op het dak, zorgen ervoor dat winkelen begint met eenvoudig parkeren. Altijd plek en altijd in de buurt.

Niet meer waterdicht

Het dak bleek echter te kampen met lekkages. Na een uitvoerige inspectie bleek het bestaande pakket op meerdere plaatsen niet meer waterdicht. De rijvloer was beschadigd en voldeed niet meer. De gemeente Coevorden besloot om het gehele parkeerdak te vernieuwen. Ze schakelden hiervoor de expertise van Dakpunt Daken B.V. in.

Foto van de oude situatie

Flexibiliteit met systemen

Bij renovatie van daken bij winkelcentra is het van belang dat de uitvoeringstijd kort is, waardoor de overlast voor de gebruikers en winkeliers zoveel mogelijk beperkt wordt. Door te kiezen voor materialen en systemen die flexibel toe te passen zijn, wordt de continuïteit van business zoveel mogelijk gegarandeerd. De gemeente en Dakpunt kwamen zodoende uit bij het Pardak®110 systeem van Zoontjens.

Gefaseerde uitvoering

In drie fases werkten we aan deze renovatie. Nadat de dakbedekking compleet was vernieuwd, installeerden wij ons systeem. Zo kon het dak deels in gebruik blijven. In totaal renoveerden we hier 5200 vierkante meter. De belijning en stootbanden maken het helemaal af.

Meer weten
over dit project?

Neem contact op Hans Mutsaers
h.mutsaers@zoontjens.nl
+31 6 51 29 72 42