Project

Ekris
BMW en MINI
Arnhem

Na bijna 30 jaar was het parkeerdak op de Ekris autodealer in Velp toe aan vernieuwing. Pardak®80 bood de beste oplossing voor dit bestaande parkeerdak!

Efficient gebruik van de ruimte

Autodealer Ekris is een familiebedrijf dat al sinds 1939 bestaat. Met maar liefst 10 vestigingen bedient het bedrijf het hele land. De vestiging in Arnhem (Velp) opende in 1995 en kreeg daarbij een efficiënte indeling met een parkeerdak. In de jaren 90 was Pardak®60 hét systeem voor dit soort daken met lage intensiteit.

Renovatie

In 2023, bijna 30 jaar later, was het dak toe aan vervanging. Om mee te gaan in de nieuwste stand der techniek is Pardak®80, de opvolger van Pardak®60, de beste oplossing voor dit dak. Dit systeem bevat een spanelement en biedt daardoor meer stabiliteit. Bovendien was er de wens om laadpalen toe te voegen, iets dat met dit systeem makkelijk te integreren is. Het dak kan er nu weer jaren tegenaan!

Wij, Ekris Arnhem, hikten al een tijdje tegen het verouderde parkeerdak aan. In goed overleg met Zoontjens over onze ideeën voor het pand, zoals laadpalen, zonnepanelen en een mooie presentatie van onze occasions buiten, kwamen we gezamenlijk tot dit idee. De uitvoering is vooraf grondig besproken met zowel onze vestigingsmanager als contactpersonen vanuit Emil Frey.

Toen de eenmaal werkzaamheden begonnen wist iedereen wat er mogelijk was. Bij Ekris Arnhem is het natuurlijk altijd drukbezet, dus daar moesten we goed rekening mee houden. De uitvoerders hielden zich netjes aan de planning, en dachten volop met ons mee in mooie oplossingen bij eventuele problemen.

Scott Weerden
Project Manager Ekris Arnhem

Meer weten
over dit project?

Neem contact op Hans Mutsaers
h.mutsaers@zoontjens.nl
+31 6 51 29 72 42

Gerelateerde projecten