Project

Audi
Gosselies

In Gosselies, ten noorden van Charleroi, is de grootste AUDI dealer van Wallonie gebouwd. Het dak van het gebouw is aangelegd als parkeerplek. Om auto’s te stallen, maar ook voor evenementen.

Verhuizing

In Gosselies bevond zich al een Audi-locatie van Le Centre Automobile. Er is gekozen om op een nieuwe plek een volledig nieuw gebouw te realiseren. Compleet met showroom, kantoren, werkplaats en opslagruimte voor nieuwe voertuigen.

Extra ruimte

Architectenbureau Architectural Management stond in voor het ontwerp. Zij zijn al 40 jaar gespecialiseerd in de bouw of verbouw van autodealers in heel België. Voor de nieuwbouw van Audi in Gosselies tekende zij een parkeerdak in. Hiermee heb je extra ruimte om de auto’s te stallen, zonder gebruik te hoeven maken van extra grond, én staan de auto’s altijd veilig.

Roof Days

Om dit parkeerdak aan te leggen is er gekozen voor Pardak®80. Een systeem dat vaak gekozen wordt voor deze toepassing. In totaal telt het dak iets meer dan 1200 vierkante meter. Nuttige en efficiënte ruimte. Audi Gosselies gebruikt het dak ook voor speciale ‘Roof-dagen’. Een aantrekkelijke manier om evenementen te organiseren als bedrijf.

Meer weten
over dit project?

Neem contact op

Gerelateerde projecten