Librije, Horst

In de gemeente Horst aan de Maas aan de Groenewoudstraat is het appartementencomplex Librije gebouwd. De combinatie van het boeiende ontwerp van de gevels, de gebruikte materialen en een exclusieve binnentuin maakt het een complex van allure.

De Librije is verdeeld over 4 woonlagen. Wanneer bezoekers het gebouw via de binnentuin betreden is het moeilijk om niet onder de indruk te raken. Doordat de buitenkant uit bakstenen bestaat, worden bezoekers in de binnentuin verrast door de volledig houten aankleding.

Materialen en details zorgen samen voor een bijzonder chique uitstraling

De binnentuin bestaat uit verschillende dakvlakken; bestrating, hout, kunstgras en beplanting. Alles in de binnentuin sluit naadloos op elkaar aan. De combinatie van straatmeubilair en groene omgeving zorgt voor een ontspannende sfeer.


Projectfotografie


Projectlocatie


Terug naar het projectenoverzicht