JOEP, Eindhoven

Aan de Geldropseweg in Eindhoven is in opdracht van Wooninc. onder de naam JOEP een bestaand gebouw gestript en opnieuw ingedeeld, waardoor 35 studio's voor jongeren zijn ontstaan. Op de begane grond, onder de woonunits, zijn kleine winkel-/atelierruimtes gerealiseerd. 

De studio's meten gemiddeld 33 m2 en hebben een eigen keuken, sanitair en een algemene fietsenberging. Alle bewoners kunnen gebruik maken van het leefdak aan het Sint Rochushofje aan de achterzijde.

Voor deze gezamenlijke buitenruimte op het dak is gebruik gemaakt van Dreentegels® op DNS®. De drie kleuren die gebruikt zijn, passen goed bij de kleuren van het gebouw. Het resultaat van de totale vernieuwing: nieuw leven aan de Geldropseweg en een positieve impuls voor de Rochusbuurt.


Projectfotografie


Projectlocatie


Terug naar het projectenoverzicht