Golfbaan De Swinkelsche, Someren

Eind 2015 opende het gloednieuwe clubhuis van golfbaan De Swinkelsche in Someren. Bij de goed beoordeelde baan die in 2013 opende, wilde men ook een goed en passend clubgebouw.

In de kelder van het clubhuis bevinden zich de kleedruimten, toiletten, lockers en de buggystalling. Op de 1e verdieping zijn vergaderruimten en een verenigings- en personeelsruimte. Op de begane grond is het restaurant met buiten een terras.

Het terras bevindt zich op het dak van de kelder en daarom is gekozen voor een systeem van Zoontjens. Passend bij de keramische tegels die binnen in het restaurant gebruikt zijn, is ook buiten gekozen voor keramiek. Vanaf het terras, dat aan twee zijden van het restaurant ligt, is er een mooi uitzicht over het golfterrein.


Projectfotografie


Projectlocatie


Terug naar het projectenoverzicht