Project

Wilhelmina-Staete
Venray

Midden in het centrum van Venray staat woon-winkelcomplex Wilhelmina-Staete. Op de begane grond bevinden zich winkels en daarboven appartementen. De galerijen op de tweede en derde verdiepingen zijn opgehoogd voor betere toegankelijkheid.

Betrouwbaarheid en uitstraling

De galerijen op de tweede en derde verdiepingen lagen lager dan de drempel. De bewoners hadden hier te maken met een hoge opstap. Joep Bus van de VVE vertelt dat ze op zoek waren naar een partij voor de ophoging hiervan. Uitstraling, betrouwbaarheid en garantie gaven de doorslag om voor Zoontjens te kiezen.

Details

In totaal is zo’n 180 vierkante meter voorzien van ophoging met Dreen┬«Ceramicaplus. De VVE koos na bemonstering voor de kleur Brave Earth. Het systeem is met strak zaagwerk perfect ingepast op de galerijen langs kolommen en rondingen. Met als resultaat een galerij die als nieuw oogt en tevreden bewoners.

Meer weten
over dit project?

Neem contact op Gaston van der Heijden
g.vanderheijden@zoontjens.nl
+31 6 51 23 97 03