Fluor, Hoofddorp

Op het duurzame bedrijvenpark Beukenhorst-Zuid in Hoofddorp staat het nieuwe Nederlandse hoofdkantoor van Fluor. Het gebouw van het Amerikaanse ingenieursbureau is gerealiseerd op basis van een Design & Build contract waarin Architectenbureau Paul de RuiterDura VermeerDWA en Royal Haskoning samenwerken.

Duurzaamheid is voor Fluor een belangrijk uitgangspunt. Daarom is ernaar gestreefd om het BREEAM-NL Excellent certificaat te behalen. Bovendien stond in het ontwerp staat het welbevinden van de medewerker centraal. Dit uit zich in werkvloeren die flexibel ingericht kunnen worden.

In opdracht van Installatiebedrijf Werkendam is Zoontjens ingeschakeld voor de entree en het terras, die zich beide op het dak van de onderliggende parkeergelegenheid bevinden. Deze daken hebben we aangelegd met met Dreentegels® op DNS®. Gekozen is voor de kleur pepper in formaat 60x60 cm.

Fotografie: Ronald Tilleman Photography 


Projectfotografie


Projectlocatie


Terug naar het projectenoverzicht