Project

Wellness
resort
Maastricht

De foto’s zijn gemaakt buiten openingstijden in verband met privacy

Het Dormio Resort in Maastricht is onlangs helemaal compleet gemaakt. Al laatste zijn 24 appartementen, een torenwoning en een luxueuze wellness toegevoegd. Een riant dakterras hoort erbij!

EXTRA FUNCTIES IN HET RESORT

Het geheel is als één complex, door Zweede Architectuur en Factor Architecten, ontworpen en uitgevoerd in één kleur metselwerk. Van Wijnen was de hoofdaannemer in dit project. Door de toevoeging van deze extra functies aan het resort is het nóg completer geworden.

WAANZINNIG UITZICHT

De wellness is gerealiseerd als een soort van U-vorm met verschillende sauna’s, die rond een prachtige tuin liggen. In de tuin is het zwembad met de zogenoemde ligweide. Een ruim en luxe restaurant ligt op de eerste verdieping. Een buitenruimte ontbreekt hierbij niet. Op het grote dakterras kun je heerlijk eten, genieten van het uitzicht en heb je toegang tot het buitenzwembad.

MOOIE TINTEN

Het dakterras van de wellness is, net als de dakterrassen van de appartementen en de torenwoning, aangelegd met Dreen®Nxt van Zoontjens. De mooie donkere betonkleur matcht perfect bij het hout dat overal terug komt.

Meer weten
over dit project?

Neem contact op Gaston van der Heijden
g.vanderheijden@zoontjens.nl
+31 6 51 23 97 03

Gerelateerde projecten