Project

Gantoise
Gent

Sportvereniging Gantoise in Gent kan zijn geluk niet op. Met een gloednieuw, prachtig en compleet sportcomplex zijn ze meer dan klaar voor de toekomst. Beleving en toegankelijkheid staan centraal. Spelers voelen zich hier profs en het publiek kan hier helemaal uit z’n dak gaan.

Tennis, hockey en padel

Aan de Noorderlaan in Gent is een geheel nieuwe site van Gantoise gerealiseerd. Het plan, ontworpen door Vertongen Architecten, is uitgevoerd door Vandenbussche. Deze tennis, hockey en padelvereniging telt maar liefst 2200 actieve leden en had dus behoefte aan een compleet en toekomstbestendig sportcomplex met een clubhuis, tribunes en velden.

Compleet sportcomplex

Het clubhuis heeft 3 bouwlagen. Op de begane grond is de entree, shop en kleedkamers met douches en sanitair. Op de eerste verdieping vind je een bar en restaurant met dakterras en een technische ruimte. Op de tweede verdieping bevindt zich nog een multifunctionele ruimte met vergaderzalen en een terras. Aan de buitenzijde van het clubhuis zijn de tribunes met prachtig zicht op de sportvelden. Dan zijn er nog tennishallen, hockeyvelden, tennisvelden en padelvelden.

Dakterrassen zijn een meerwaarde

De dakterrassen zijn voor een sportcomplex als deze een absolute meerwaarde. Het maakt het clubhuis toegankelijk en zorgt voor meer beleving van de sport. Bovendien is het een perfecte plek om samen te komen met je team of tegenstander. Bovendien maak je zo optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. De dakterrassen zijn aangelegd met Dreen®Ceramica, met als voordeel dat ze gemakkelijk schoon te maken zijn. De aankleding met planten, zitjes en loungesets maakt het helemaal af!

Meer weten
over dit project?

Neem contact op

Gerelateerde projecten